Papírírószer Pont Neked
Your Cart
CÉGEK ÉS KÖZÜLETEK KISZOLGÁLÁSA KÖZVETLENÜL RAKTÁRRÓL!

Mosogatógép tabletta FROSCH zöldcitrom-classic 70db/csomag

Mosogatógép tabletta FROSCH zöldcitrom-classic 70db/csomag
Mosogatógép tabletta FROSCH zöldcitrom-classic 70db/csomag
Hatékony zsíroldó és tisztító hatású termék. Kiválóan megtisztítja az edényeket, üvegpoharakat, eltünteti a kávé- és teafoltokat már alacsony mosogatási hőmérsékleten is. Azonnal feloldódik. Zöldcitrom illatával semlegesíti a kellemetlen szagokat. Üvegvédő hatású, de környezetvédelmi okokból nem tartalmaz nehezen lebomló ezüstvédőket.**. Visszazárható, 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható kartondobozban. 5-15% oxigén alapú fehérítőszer, <5% nemionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, enzimek (proteáz, amiláz), illatanyagok. Egyéb összetevő: citrom kivonat.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
6 070 Ft
Nettó ár: 4 780 Ft
  • Eléhetőség: 10000
  • Cikkszám: 13.00585
  • Súly: 1.10kg
Megnézve: 2
Ablak- és felülettisztítószer, gyorsan feloldja a zsírokat és a szennyeződéseket, csíkmentes ragyogást hagy maga után pillanatok alatt. Használatra ké..
5 950 Ft
Nettó ár:4 685 Ft
Hatékony, természetes alkoholt tartalmazó zsíroldó hatású ablaktisztító, amely csíkmentes tisztaságot biztosít. Használható különféle üveg felületeken..
6 150 Ft
Nettó ár:4 843 Ft
Mindenféle üvegfelület (ablak, tükör) nagyhatású tisztítószere. ..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Kiváló zsíroldó hatású, 500 ml-es, utántölthető, foltmentes ragyogást biztosító, szórófejes kiszerelésben kapható ablaktisztítószer...
1 160 Ft
Nettó ár:913 Ft
Hatékony zsíroldó és tisztító hatású termék. Kiválóan megtisztítja az edényeket, üvegpoharakat, eltünteti a kávé- és teafoltokat már alacsony mosogatá..
6 070 Ft
Nettó ár:4 780 Ft
A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez.